Nierstichting

Patrick is sinds zijn 17e al nierpatiënt. Zijn zorgeloze leven was in een keer voorbij. Hij is twee keer getransplanteerd, maar beide donornieren stootten af. Nu dialyseert hij drie keer per week, vier uur lang. En dat al 11 jaar. Patrick is vader van twee jonge kinderen. Van het vaderschap, zoals hij zich dit voorstelde, is door zijn nierziekte weinig overgebleven. Hij kan niet de vader zijn, die hij wil zijn. Maar Patrick geeft niet op. Hij houdt vol. Voor zijn vrouw en kinderen, die hij zo graag ziet opgroeien.

Als je nieren falen, dan stort je leven letterlijk in. Je leeft in onzekerheid over je toekomst en het is steeds moeilijker om iets voor anderen te betekenen. Daarom zijn wij er. De Nierstichting. Met uw steun doen wij er alles aan om nieren gezond te houden en het leven met nierziekten dragelijker te maken.

Nierstichting analyseert het gebruik van de dienst Periodiek Schenken. Lees meer over de analyses en het gebruik van cookies in het privacystatement van de Nierstichting. 

Doneer periodiek

Doelstelling

De Nierstichting zet zich in om nierschade te voorkomen, de draagbare kunstnier te ontwikkelen en meer succesvolle niertransplantaties mogelijk te maken. En we investeren fors in baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar genezing van nierziekten. Want: je nieren zijn je leven.

Details

AdresNierstichting Postbus 2020 1400 DA Bussum
Telefoon035 6978055
Websitehttps://www.nierstichting.nl/
RSIN002957851
ContactpersoonHilde de Rooij

Doneer periodiek