Natuurmonumenten

Natuurbehoud is een kwestie van een lange adem. Daarom doen veel mensen jarenlang een gift aan Natuurmonumenten. Dat kan eenvoudiger en zelfs met meer opbrengst voor de natuur, zonder dat het u meer geld kost.

Als u ons namelijk minimaal vijf jaar lang een vast bedrag schenkt, dan kunt u die gift volledig aftrekken bij uw aangifte van de inkomstenbelasting, ongeacht de hoogte van het bedrag. Dit noemen we een periodieke gift. Een periodieke gift moet vastgelegd zijn in een onderhandse overeenkomst.

 

Doneer periodiek

Doelstelling

Natuurmonumenten is dé beweging van mensen met hart voor de natuur. We willen mensen, van jong tot oud, in het hart raken en de fascinatie voor de natuur delen met en via onze achterban. We activeren mensen om buiten in de natuur iets geweldigs te beleven. Dat doen we omdat de natuur bron van inspiratie en verwondering is. Daar moeten we zuinig op zijn en goed voor zorgen. Want in een dichtbevolkt land is natuur extra kwetsbaar. Daarom beschermt Natuurmonumenten natuurgebieden, waardevolle landschappen en cultureel erfgoed. Overal in Nederland. Voor iedereen. Die natuur stellen we veilig tot in de eeuwigheid door natuur aan te kopen, te beheren en toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doen we met steun van vrienden, vrijwilligers, leden en bedrijven. Doet u ook mee?

Details

AdresNatuurmonumenten Postbus 9955 1243 ZS ’s-Graveland
Telefoon06 83 23 22 69
Websitehttps://www.natuurmonumenten.nl
RSIN002565237
ContactpersoonEllen van Gerven, Adviseur Bijzondere Giften

Doneer periodiek