Diabetes Fonds

Iedereen kan diabetes krijgen: jong, oud, dik, dun. 1 op de 14 Nederlanders is dit al overkomen. Velen van hen werken keihard om hun bloedsuiker goed te houden, dag en nacht. Want hun leven hangt ervan af. Maar helaas lukt dat vaak niet goed genoeg.

Door verkeerde bloedsuikers gaan bloedvaten, ogen, nieren en hart langzaam kapot. Stiekem en onzichtbaar beschadigt diabetes van binnen je hele lichaam. Daarom werkt het Diabetes Fonds aan de genezing van diabetes type 1, de oplossing voor diabetes type 2 en de verbetering van de kwaliteit van leven.

Het Diabetes Fonds analyseert het gebruik van de dienst Periodiek Schenken. Lees meer over de analyses en het gebruik van cookies in deĀ privacyverklaringĀ van het Diabetes Fonds.

Doneer periodiek

Doelstelling

Het Diabetes Fonds vindt dat iedereen een gezond leven verdient. Een leven zonder diabetes, de gevolgen en de zorgen ervan. Daarom heeft alles wat wij doen tot doel om diabetes beter te behandelen, te voorkomen en te genezen. We zetten ons in voor iedereen die het al heeft, ongeacht het type diabetes, en voor mensen die gezonder willen leven om diabetes te voorkomen. Dat doen we door een succesvolle weg te vervolgen: wetenschappelijk onderzoek, dat de basis vormt van alle huidige behandelingen en verbeteringen die eraan zitten te komen. Ook zorgen we ervoor dat nieuwe kennis sneller zijn weg vindt naar de praktijk.

Details

AdresDiabetes Fonds Stationsplein 139 3818 LE Amersfoort
Telefoon(033) 303 2060
Websitehttps://www.diabetesfonds.nl
RSIN 006922703
ContactpersoonAnita van Roon

Doneer periodiek