CARE Nederland

Schenk belastingvrij

Bent u voornemens om CARE langdurig te ondersteunen? Hartelijk dank daarvoor!

U maakt een groot verschil voor mensen die dit hard nodig hebben, zoals Fardous en haar zoontje Ahmad op de foto. Ahmad was ernstig ondervoed, net als duizenden andere kinderen in Somaliland. Hij krijgt hulp van ons.

Gebrek aan eten is een probleem dat niet 1, 2, 3 is opgelost. Wij geven daarom niet alleen hulp op die momenten wanneer dat het hardste nodig is, maar we zorgen ook voor duurzame verandering. Dat doen we ondermeer in de vorm van voorlichting over het verbouwen van voedsel in een tijd waarin de impact van klimaatverandering groot is. Mensen kunnen zo op eigen kracht weer een toekomst opbouwen.

Door uw donatie aan ons voor langere tijd vast te leggen draagt u hieraan het beste bij. Daarnaast profiteert u zelf ook nog eens van belastingvoordeel tot wel 52%.

Regel het vandaag nog, voor uzelf én voor hen.

Doneer periodiek

Doelstelling

CARE. Andere Aanpak. Eerlijke wereld.

CARE werkt op de moeilijkste plekken ter wereld. Voor de allerarmsten, de zwaarst getroffenen, de minst gehoorden.
We bestrijden armoede door ongelijkheid tegen te gaan. Dit doen we door noodhulp te verlenen, vrouwelijk ondernemerschap te faciliteren en inspraak in besluitvorming te stimuleren. Daarnaast maken we gemeenschappen weerbaar tegen de effecten van klimaatverandering en natuurgeweld. Onze aanpak kenmerkt zich door maatwerk: in overleg bepalen we wat nodig is en wat werkt.

Samen met lokale partners en gemeenschappen redden we levens en zorgen we voor duurzame verandering.
Dit doen we al bijna 75 jaar, in 100 landen wereldwijd.

Details

AdresParkstraat 19 2514 JD 's-Gravenhage
Telefoon070 310 50 55
Websitehttps://www.carenederland.org/periodiekschenken
RSIN802388504
ContactpersoonDonateursservice | care@carenederland.org

Doneer periodiek