AAP

AAP zet zich in voor een betere toekomst voor exotische zoogdieren, zoals apen, wasberen en leeuwen. Helaas bevinden veel dieren zich nog in benarde situaties. Ze worden illegaal verhandeld, als huisdier gehouden of misbruikt in toerisme en entertainment. AAP pakt het probleem bij de wortels aan. We geven voorlichting en pleiten voor betere wetgeving voor dieren in heel Europa.

De dieren die dringend hulp nodig hebben, vangen we op zodat ze op adem kunnen komen. Ons team helpt ze gezond te worden en weer ‘dier’ te zijn, waarna we een permanent onderkomen voor ze zoeken. Zo is er in onze Nederlandse en Spaanse opvang weer plek voor andere dieren in nood.

Doneer periodiek

Doelstelling

AAP wil het verschil maken en duidelijk resultaat zien als het gaat om duurzame verbetering van dierenwelzijn. Dit lukt ons door praktische opvang van dieren te combineren met preventie. We beïnvloeden beleid en voorlichting en werken daarbij graag samen met (inter)nationale partners.

We zijn zo transparant en efficiënt mogelijk. Daarom staat in ons jaarverslag precies hoe de inkomsten van AAP gespendeerd worden. Het geld gaat niet naar dikke bonussen voor de directie en zelfs niet naar mooie, nieuwe koffiekopjes in de kantine. Nee, het geld gaat naar de dieren. Zoals het hoort.

Details

AdresStichting AAP Postbus 50313 1305 AH Almere
Telefoon036-523 87 87
Websitehttps://www.aap.nl
RSIN004612243
ContactpersoonLaura Kok

Doneer periodiek