IT4Kids

Stichting IT4Kids zet zich in voor kinderen

Voor veel kinderen in Nederland is sporten niet vanzelfsprekend door financiële of fysieke uitdagingen. Ruim 423.000 kinderen groeien op in een gezin dat moet rondkomen van het bestaansminimum, dat is 1 op de 8 kinderen in Nederland (en zelfs 1 op de 4 in de grote steden)! Van de 109.000 kinderen met een fysieke beperking, geeft 70% aan eenzaam te zijn.

IT4Kids zamelt afgeschreven hardware in van bedrijven en schenkt (namens de donateur) de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die deze kinderen een structurele sportkans geven.

Samen creëren wij door sport mogelijkheden voor kinderen, zodat zij #skills4life, zoals zelfvertrouwen, samenwerken, respect en discipline ontwikkelen.

Doneer periodiek

Doelstelling

IT4Kids vindt dat ieder kind een sportkans verdient. Sport draagt bij aan sociaal-emotionele ontwikkeling en fysieke gezondheid van een kind. IT4Kids ondersteunt projecten waarbij kinderen een structurele sportkans krijgen die dat door financiële of fysieke uitdagingen niet hebben. Samen met ons kun je impact maken door duurzaam hieraan bij te dragen.

Details

AdresStichting IT4Kids Tupolevlaan 73 1119 PA Schiphol-Rijk
Websitehttps://www.it4kids.com/
RSIN851564860
ContactpersoonColette Zee

Doneer periodiek