Nationaal MS Fonds

Fantastisch dat u het Nationaal MS Fonds wilt steunen met een periodieke schenking. U maakt daarmee verschil voor mensen met MS. Hartelijk dank daarvoor!

Al 25 jaar zet het Nationaal MS Fonds zich in voor mensen met MS. Wij willen voorkomen dat mensen met MS stil komen te staan en dat hun wereld kleiner wordt.

We motiveren hen om – op wat voor manier dan ook – in beweging te blijven, zo blijven ze zelfstandig en kunnen ze mee blijven doen in de maatschappij.

In Nederland hebben meer dan 17.000 mensen MS. Maar liefst 1 op de 1.000 mensen dus, en jaarlijks komen daar ongeveer 800 mensen bij. Daarom is er meer geld nodig voor onderzoek naar oplossingen voor MS en een beter leven met MS. Uw steun is daarbij onmisbaar. En weet u, via een periodieke schenking kunt u, afhankelijk van uw belastingschaal, soms wel de helft van uw donatie terugkrijgen. Een gift via een periodieke schenking levert dus niet alleen iets op voor mensen met MS, maar ook voor u. Kijk voor een rekenvoorbeeld op www.nationaalmsfonds.nl/help-mee/periodiek-schenken.

Doneer periodiek

Doelstelling

Het Nationaal MS Fonds strijdt voor een beter leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst. Dat blijven we doen totdat we niet meer nodig zijn en onze droom uitkomt: Een wereld zonder MS.

Het Nationaal MS Fonds:

  • Financiert en faciliteert onderzoek
  • Coacht mensen met MS en zorgprofessionals
  • Geeft voorlichting en deelt kennis 

Details

AdresNationaal MS Fonds Industrieweg 130C 3044 AT Rotterdam
Telefoon010 591 98 39
Websitehttps://www.nationaalmsfonds.nl
RSIN802995184
ContactpersoonLeontine Heisen, Communicatieadviseur

Doneer periodiek