Nationaal MS Fonds

Wat fijn dat u het Nationaal MS Fonds wilt steunen in de strijd voor een wereld zonder MS. Met een periodieke bijdrage maakt u méér wetenschappelijk onderzoek mogelijk naar de oorzaak en betere behandeling van MS. Want er zijn wel medicijnen om de ziekte te remmen, maar een oplossing is er nog niet. Daarnaast ontwikkelen we met uw bijdrage programma’s voor een betere kwaliteit van leven voor de 25.000 mensen die nu met MS leven, en hun omgeving. Ook organiseert het Nationaal MS Fonds publiekscampagnes om onder de aandacht te brengen hoeveel impact MS heeft op het leven van mensen.

Elke dag krijgt iemand de diagnose MS. Een oplossing is er nog niet. Daarom is er veel geld nodig. Uw steun is daarbij onmisbaar.

Via een periodieke schenking steunt u het Nationaal MS Fonds met een vast bedrag gedurende minstens 5 jaar. Bovendien kunt u uw bijdrage elk jaar volledig aftrekken bij uw belastingaangifte. Voorwaarde hiervoor is wel dat de periodieke schenking is vastgelegd in een overeenkomst. Dat kan eenvoudig door het invullen van een formulier via onderstaande knop ‘doneer periodiek’ en digitaal te ondertekenen.

Doneer periodiek

Doelstelling

Het Nationaal MS Fonds droomt van een toekomst zonder MS. Tot die tijd is zij er voor mensen die nu met MS leven en hun naasten, met als doel het continu verbeteren van de kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg.

Het Nationaal MS Fonds doet dit op basis van drie pijlers:

  • wetenschappelijk onderzoek
  • beter leven met MS
  • bewustwording

Details

AdresNationaal MS Fonds Industrieweg 130C 3044 AT Rotterdam
Telefoon010 591 98 39
Websitehttps://www.nationaalmsfonds.nl
RSIN802995184
ContactpersoonLeontine Heisen, Communicatieadviseur

Doneer periodiek