Stichting MS Research

Stichting MS Research is dé organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte multiple sclerose (MS stimuleert en financiert. Al meer dan 40 jaar zet Stichting MS Research zich in voor onderzoek naar de oorzaak, een betere behandeling en uiteindelijk genezing van MS. Daarbij informeren we de samenleving over MS en de resultaten van het onderzoek en zetten we ons in voor een betere zorg voor mensen met MS.

Doneer periodiek

Doelstelling

Dankzij onderzoek is de kennis over het ziekteverloop, behandelingen en de oorzaken van MS toegenomen. Recente onderzoeksresultaten geven hoop en daadwerkelijk zicht op een betere toekomst. Dé oplossing is er echter nog niet. Onderzoek helpt MS de wereld uit.

Om het onderzoek mogelijk te maken is Stichting MS Research volledig afhankelijk van giften en donaties. Onze stichting gaat uiterst zorgvuldig om met deze giften, zodat elke gedoneerde euro zo goed mogelijk besteed wordt. 

Stichting MS Research is een Erkend Goed Doel. Deze CBF-erkenning staat garant voor verantwoorde fondsenwerving en doelbesteding. Daarnaast is Stichting MS Research geregistreerd als een ANBI-instelling. Hierdoor is de stichting vrijgesteld van het betalen van erfbelastingen voor het geval wij nalatenschappen of legaten ontvangen. En zijn giften van donateurs aftrekbaar van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Details

AdresSchoolstraat 174 2252 CN Voorschoten
Telefoon071 5 600 500
Websitehttps://msresearch.nl/
RSIN009291143
ContactpersoonKarin Beijersbergen

Doneer periodiek