Longfonds

Monique en Inge Terhaar hebben allebei donorlongen gekregen en leven in ‘cadeautijd’: Monique (52) kreeg haar donorlongen onlangs, Inge (51) onderging haar operatie vier jaar geleden. De zussen hadden ernstige longfibrose. Ook hun kinderen lopen een groot risico om longfibrose te krijgen, omdat het gaat om een erfelijke variant van de ziekte. Monique en Inge hopen dat hun kinderen een longtransplantatie bespaard blijft en dromen ervan dat wetenschappers snel een oplossing vinden om kapot longweefsel te repareren

Samen met Monique en Inge zijn er meer dan 1 miljoen mensen met een longziekte. Voor hen is ademhalen een terugkerende of voortdurende strijd. Een strijd die zij niet alleen kunnen winnen. Wilt u méér verschil maken voor deze longpatiënten, nu en in de toekomst? Kies dan voor een periodieke schenking aan het Longfonds.

Doneer periodiek

Doelstelling

Wetenschappelijk onderzoek is een kwestie van een lange adem. Dankzij uw periodieke schenking kunnen we baanbrekend onderzoek naar longziekten financieren. Zoals het voorkomen van astma, betere behandeling van ernstige longziekten en het repareren van kapotte longen zoals bij longfibrose. Met een periodieke schenking draagt u bij aan een wereld zonder longziekten.

Details

AdresBezoekadres: Stationsplein 127 3818 LE Amersfoort Postadres: Postbus 627 3800 AP Amersfoort
Telefoon033-4341212
Websitehttps://www.longfonds.nl/periodiekschenken
RSIN002585674
ContactpersoonTeam Service

Doneer periodiek